Dodatna ponuda

Vrijeme je da doživite otok koji će Vas osvojiti na prvi pogled. Carstvo mora, bure, soli i kamena čeka upravo na Vas. Mjesečev krajolik prošaran suhozidima i stoljetnim maslinicima, otkriva svu tajnovitost skrivenog Mediterana koju čuvamo na otoku Pagu.

Rent a Sup Surf

Otkrijte istraživača u sebi i okušajte se u vožnji SUP-a. Kad jednom uhvatite ravnotežu shvatit ćete da je to prekrasan način da istražite prekrasnu kamenitu obalu otoka Paga. Uživajte u prekrasnom Jadranskom moru i istovremeno održavajte svoje tijelo u top formi.

Rent a Scooter

Zbog svoje konfiguracije otok Pag slovi za iznimno razveden otok sa velikim brojem pješčanih i šljunčanih plaža. Dobra povezanost prometnicama omogućiti će Vam da obiđete veliki dio otoka na Scooteru, te otkrite skrivene čari netaknutog Mediterana.

Rent a Bike

Profesionalci, amateri ili biciklisti istraživači uživati će na preko 40 biciklističkih staza koje se nalaze na otoku Pagu. Putevi vina, sira, slane staze, Ravna, Prutna, Veliko i malo blato, Blato rogoza, … samo su neke od zanimljivih lokacija koje valja posjetiti. Želite se okušati u brdskom biciklizmu? Dobrodošli u raj, kamena, brda i škrapa! Nek’ zabava započne.

Fotografirajte

Spoj surove prirode, netaknutog krajolika i mora idealna je kombinacija sa bezbroj motiva, trenutaka i kadrova koji stvaraju neiscrpnu motivaciju i za najzahtjevnije fotografe. Otkrijte zašto Pag biraju najpoznatije marke svijeta; Mercedes, BMW, Audi, Porsche, …. Snimite i podijelite svoje najbolje kadrove sa hashtagom #SummerVillaMediteranPag

Rent a Kayak

Uz lagano veslanje otkrijte jednu od najrazvedenijih obala na Jadranskom moru. Otok Pag, iako stjenovit spada u jedan od otoka s najvećim brojem pješčanih i šljunčanih plaža, ako tom pribrojimo i veliki broj sunčanih sati dobivamo idealnu kombinaciju za uživanje u kayaku. Otkrijte jednu od skrivenih obližnjih uvala ili jednostavno uživajte u vožnji i čistoj prirodi.


Pogledajte ponudu soba Ville Mediteran ili Rezervirajte smještaj još danas